Un implant dentar este cea mai bună opțiune de înlocuire a dinților

  Implant dentar, punte sau proteze dentare sunt soluțiile pe care vi le prezintă medicul specialist atunci când pierdeți un dinte. În ciuda îmbunătățirilor în îngrijirea dentară, milioane de oameni pierd dinți. În principal din cauza cariilor dentare, a bolii parodontale sau a leziunilor.
Timp de mulți ani, singurele opțiuni de tratament disponibile pentru persoanele cu dinți lipsă au fost podurile și protezele dentare. Dar astăzi, un implant dentar este considerat soluția potrivită, recomandată de specialiștii în tratamente dentare de la JustSmile – Dental Clinic. Atunci când un specialist efectuează intervenții chirurgicale de implant dentar, este considerat a fi unul dintre cele mai sigure și previzibile tipuri de chirurgie dentară.
Implantul oferă un sprijin puternic pentru înlocuirea dinților și permite restabilirea aspectului și funcției dinților, inclusiv stimularea creșterii osoase. Cu toate acestea, mai multe riscuri și complicații sunt asociate cu un implant dentar și ar trebui luate în considerare și reduse.

Există diferiți factori care pot afecta perioada de vindecare după un implant dentar, cum ar fi calitatea osului și densitatea osoasă la nivelul locului și răspunsul țesutului la implant. Pentru a reduce riscurile în timpul perioadei de vindecare care urmează unui implant dentar, se recomandă evitarea aplicării unei forțe excesive asupra implantului pe măsură ce se vindecă.
Cu o rată de succes de 95%, implanturile dentare sunt considerate sigure pentru pacienții eligibili. Întrebând „implanturile dentare sunt sigure?” este totuși rezonabil, deoarece, la fel ca în cazul oricărui tip de intervenție chirurgicală, chirurgia implantului dentar poate prezenta un anumit risc de efecte secundare și complicații. Implanturile dentare sunt utilizate din anii 1960 și tehnologia care le conduce nu s-a îmbunătățit decât în timp. Pe măsură ce au devenit mai utilizate, beneficiile lor față de alte înlocuiri ale dinților, cum ar fi protezele dentare și punțile, au devenit mai evidente.

Un implant dentar se potrivește cu dinții naturali și previne pierderea osoasă

  Implant dentar oferă beneficii pe care alte opțiuni de înlocuire a dinților nu le pot oferi. Un implant dentar vine într-o mare varietate de forme și dimensiuni. Medicul dentist care realizează un implant dentar Timisoara va colabora cu dvs. pentru a proiecta implanturi care să corespundă culorii dinților din jur și să se potrivească perfect în golul lăsat de dintele lipsă.
Nimeni în afară de tine și medicul dentist nu va ști care dinți sunt implanturi. Un implant dentar Timisoara îți garantează o potrivire cu dinții tăi naturali.
Deoarece un implant dentar este ancorat în maxilar cu un stâlp de titan care înlocuiește rădăcina dinților, acesta vă permit să mușcați cu mai mult sau mai puțin aceeași cantitate de forță pe care ați putea-o folosi cu dinții naturali. Alte opțiuni de înlocuire a dinților nu vă restabilesc aproape la fel de mult din forța mușcăturii.

  Dinții susțin structura feței. Când pierzi dinții, pierzi acel suport, care în cele din urmă determină schimbarea formei feței tale, făcându-te să pari mai în vârstă. Dacă te hotărăști să faci un implant dentar Timisoara, atunci vei oferi un sprijin similar feței tale ca și dinții tăi naturali, împiedicându-i să se schimbe forma.
Unele opțiuni de înlocuire a dinților, cum ar fi protezele dentare, vă pot afecta capacitatea de a pronunța corect cuvintele. Dinții lipsă vă pot modifica, de asemenea, vorbirea. Deoarece un implant dentar se simt și funcționează la fel ca dinții naturali, acesta vă permite să vorbiți ușor și natural.
Dinții artificiali trebuie totuși îngrijiți pentru a preveni acumularea bacteriilor în gură și provocarea infecțiilor, dar materialul din care este fabricat un implant dentar nu se poate descompune. Nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la apariția cariilor într-un implant dentar Timisoara.

Chirurgia implantului necesită timp, de aceea aflați de la început pret implant dentar

  Pret implant dentar nu poate fi stabilit de la început, deoarece implică mai mulți factori și un proces mai îndelungat. Instalarea unui implant dentar poate dura mult timp, deoarece va trebui să așteptați până la șase luni pentru ca implanturile dvs. să se contopească cu maxilarul. Având în vedere că există mai mulți pași implicați în procedură, este posibil să nu fie cea mai bună soluție pentru cineva care are nevoie de o soluție imediată.
Deși complicațiile implantului dentar sunt rare, este posibil ca gingiile să se infecteze după unui implant dentar. În cele mai extreme cazuri, complicațiile unui implant dentar Timisoara pot duce până la apariția de boli parodontale, adică la pierderea osoasă. În unele cazuri, implant dentar poate necesita proceduri suplimentare. De exemplu, este posibil ca anumite persoane să nu aibă suficient os pentru a susține implantul, ceea ce înseamnă că ar putea necesita o grefă osoasă.

  Această nouă procedură duce la o creștere de pret implant dentar. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de o ridicare a sinusurilor dacă sinusurile dvs. sunt situate prea aproape de osul maxilarului. Aceste operații suplimentare pot crește timpul de așteptare pentru implanturile dvs., în timp ce pot crește și pret implant dentar. Care sunt riscurile asociate chirurgiei implanturilor dentare? Amplasarea incorectă a unui implant dentar poate duce la deteriorarea nervilor care provoacă furnicături, amorțeli sau dureri în structurile gurii. Imagistica digitală este importantă pentru a vă ajuta dentistul să introducă corect implanturi dentare Bucuresti.
Dacă este plasat incorect în maxilarul superior, este posibil să pătrundă în cavitățile sinusuriloe. Infecția este în mare măsură în mâinile pacientului, iar sarcina este de a vă asigura că practicați o igienă dentară meticuloasă și evitați infecția. Leziunile vaselor de sânge și ale dinților din jur sunt, de asemenea, posibile riscuri.

Este important să apelați la un medic cu experiență pentru implanturi dentare Bucuresti

  Implanturi dentare Bucuresti este important a se realiza în cabinete specializate, cu atât mai mult cu cât implanturi dentare Bucuresti sunt create pentru a sprijini și dinții adiacenți. Lipsa unui dinte produce apariția unui gol în maxilar care poate determina dinții de pe ambele părți ale golului să schimbe pozițiile, ducând la nealiniere. Implanturi dentare Bucuresti sunt gândite pentru a umple golul, permițându-vă să mențineți un zâmbet drept și uniform. Alte opțiuni de înlocuire a dinților vor trebui reparate sau înlocuite periodic, dar un implant dentar este conceput să dureze tot restul vieții. Dacă aveți nevoie de o opțiune de înlocuire a dinților, ar trebui să luați în considerare cu siguranță un implant dentar. Programați o consultație pentru implanturi dentare Bucuresti, astfel veți afla dacă sunteți un candidat bun.

  Pentru a crește probabilitatea de succes a unui implant dentar, gura, gingiile și maxilarele ar trebui să fie într-o stare sănătoasă. Există unele cazuri când un implant dentar este contraindicat deoarece riscul de eșec este semnificativ mai mare, dacă pacientul are carii dentare netratate, boala parodontală activă, diabet, dacă se constată diminuarea rezistenței și grosimii maxilarului, ceea ce face imposibilă susținerea implantului.
Acest lucru se datorează faptului că persoanele cu aceste afecțiuni prezintă un risc crescut de infecție și eșec al implantului sau este mai probabil ca implantarea dentară să eșueze. Fumătorii ar trebui încurajați să renunțe la viciu înainte de a li se oferi un implant dentar deoarece renunțarea crește semnificativ șansele de succes. Pentru cei care au nevoie de implanturi dentare Bucuresti sau dacă ai căutat implant dentar Timisoara, recomandăm JustSmile – Dental Clinic, profesioniști de încredere ai zâmbetului perfect sănătos.

implant dentar
implant dentar Timisoara
pret implant dentar
implanturi dentare Bucuresti

Galerie foto