Ce trebuie să știți înainte de a opta pentru fatete dentare

  Fatete dentare pentru că zâmbetul tău este una dintre cele mai importante părți ale unei prime impresii bune, așa că merită cu siguranță să investești. În lumea de astăzi, aparițiile și zâmbetele atractive sunt considerate a fi un atu foarte valoros.
Iar la JustSmile Dental Clinic, misiunea noastră este de a oferi zâmbete în siguranță. Aceste fatete dentare sunt printre cele mai populare și inovatoare tratamente cosmetice stomatologice, concepute pentru a îmbunătăți aspectul general al dinților și zâmbetului.
  Fatete dentare sunt capabile să schimbe modul în care arată dinții și să te facă să te simți mai încrezător și mai fericit atunci când zâmbești. Fatete dentare sunt conceopute ca niște cochilii care acoperă partea din față a unui dinte. Sunt realizate din porțelan subțire sau materiale compozite care imită aspectul și senzația dinților naturali. Fiecare fațetă este personalizată pentru a se lipi pe dintele natural al pacientului.

  Se hotărăște împreună cu medicul stomatolog montarea unor fatete dentare cu scopul de a-i schimba forma, dimensiunea, culoarea sau lungimea. Fatete dentare Timisoara sunt proiectate individual pentru a crea un zâmbet natural perfect modelat, cu dinți mai albi și mai puternici.
Progresele recente, tehnologia de ultimă generație au permis ca fatete dentare Timisoara să posede aceeași calitate translucidă ca și dinții reali, astfel încât chiar și zâmbetele albe și strălucitoare pot părea mai naturale, mai frumoase și mai puternice.
  Zâmbetul tău este una dintre cele mai importante părți ale unei prime impresii bune, așa că merită cu siguranță să investești. Dacă albul tău perlat nu este la fel de perlat sau alb ca înainte, este posibil să nu faci impresia pe care ți-o dorești. Fatete dentare sunt una dintre cele mai bune modalități de a repara dinții tăiați, crăpați și pătați.

Cum știți dacă unele fatete dentare sunt potrivite zâmbetului dvs.?

  Fatete dentare sunt recomandate persoanelor care au dinții și gingiile sănătoase. Această soluție cosmetică, de montare a unor fatete dentare le permite oamenilor să-și ascundă imperfecțiunile dentare și să se bucure de zâmbete încrezătoare cu dinți mai albi și mai drepți. Oamenii sunt motivați de dorința de a-și îmbunătăți estetica gurii. Foarte multe persoane suferă traume dentare în fiecare an.
  Acestea sunt leziuni care pot provoca leziuni fizice dinților, cum ar fi fisuri sau crăpări ale dinților, fisuri. Accidentele, cum ar fi căderile, sunt unele dintre cele mai frecvente motive pentru astfel de probleme dentare. Cu toate acestea, dinții crăpați, tăiați sau rupți pot contribui și la sănătatea cavității dentare. În același timp, prezența cariilor dentare poate crește riscul de deteriorare a dinților. Fatete dentare pot ajuta la corectarea acestor probleme. Ele pot ajuta la refacerea dinților deteriorați și, de asemenea, la întărirea dinților slăbiți.

  Fatete dentare sunt utilizate pentru a corecta o serie de probleme dentare cum ar fi – dinții zdrobiți, crăpați sau rupți, decalajele între dinți, dinții pătați sau decolorați, cei stricați, cei de formă neregulată sau erodați, dinții care par prea scurți, mici sau neuniformi. Chiar dacă fatete dentare sunt una dintre cele mai puțin invazive proceduri cosmetice dentare, sunt câțiva factori care pot împiedica montarea unor fatete dentare Timisoara.
  Strângerea obișnuită a dinților și strângerea maxilarului, unele daune structurale semnificative ale dinților, boală gingivală activă sau recurentă, igiena orală precară sau cavități excesive, mușcătura încrucișată, aglomerarea severă a dinților sunt câteva anomalii care pot împiedica montarea unor fatete dentare. Nu sunt recomandate fatete dentare Timisoara persoanelor care suferă de parodontoză, sau orice boală a gingiilor. Cu toate acestea, discutați înainte cu medicul stomatolog care sunt opțiunile care le ai pentru tratarea afecțiunii.

Pentru sfaturi, montare și pret fatete dentare apelați la medicii specialiști

  Pret fatete dentare veți afla încă după prima vizită la medicul specialist de la JustSmile. Pentru a obține un pret fatete, trebuie să știți că aveți nevoie de a parcurge o procedură în mai mulți pași, care are loc în două sau trei vizite la clinica stomatologică.
Procesul începe cu o verificare și consultare inițială. Medicul dentist vă va evalua zâmbetul, va stabili dacă sunteți un candidat bun și va discuta planul pentru a merge mai departe.
Dacă aveți nevoie de plombe la anumiți dinți sau implanturi dentare, acestea trebuie mai întâi îngrijite. Apoi, medicul dentist vă va pregăti dinții pentru fatete dentare, pilind un strat foarte subțire de smalț de pe partea din față a dinților.
Apoi se vor crea câteva fatete dentare temporare care vor rămâne montate temporar, până la montarea celor permanente. Această perioadă de încercare vă permite să decideți dacă doriți să modificați culoarea sau forma.

  Pentru un pret fatete dentare din porțelan, întrebați medicul stomatolog. Acestea se aseamănă foarte mult cu suprafața dintelui natural. Acest lucru le face mai estetice și adesea o alegere mai de dorit față de fatete dentare din material compozit. De asemenea, conform studiilor, fațetele de porțelan sunt mai rezistente decât fatete dentare din compozit.
Acest lucru le face să dureze mai mult, majoritatea putând fi purtate până la 20 de ani sau mai mult. De asemenea, culoarea lor poate rezista foarte mulți ani, dacă dinții sunt îngrijiți și este păstrată igiena bucală. Puteți prelungi durata de viață a fațetelor dvs., având grijă de ele.
Aceasta implică periajul atent și folosirea aței dentare de două ori pe zi. Asigurați-vă că periați două minute de fiecare dată dinții. O periuță de dinți electrică poate face acest proces mai eficient. Fatete dentare sunt instalate cu atenție și noul zâmbet este gata de plecare!

fatete dentare
pret fatete
fatete dentare timisoara

Galerie foto