De ce este important să programezi o albire dentara Timisoara? Sfaturi pentru albire dinti!

Albire dentara pentru un zâmbet strălucite în fiecare zi. Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primim la pacienți – care este cel mai bun mod de a-mi albi dinții? Nu este un secret faptul că albire dentara este una dintre cele mai frecvente solicitări pe care le primesc dentiștii, atunci când pacienții doresc să-și îmbunătățească zâmbetul.
Echipa de medici stomatologi de la Just Smile Dental Clinic este specializată și în estetica și cosmetica dentară, folosind tehnici de albire dentara în condiții de siguranță pentru a asigura un zâmbet mai durabil și mai luminos. Nu toate soluțiile albire dentara sunt perfecte. Albirea dinților poate fi un lucru dificil și există multe metode ieftine care pot funcționa pe termen scurt, dar care se pot estompa rapid după câteva săptămâni. Dacă sunteți în căutarea unei soluții pe termen lung, lucrați cu un profesionist stomatologic.

Zâmbetul este unul dintre primele lucruri pe care oamenii le observă. Dinții drepți și albi nu mai sunt doar pentru vedete. Progresele din stomatologia cosmetică au făcut ca albire dentara să fie mai sigură și mai accesibilă pentru oricine dorește un zâmbet mai luminos. Dar de ce este important să ai un zâmbet alb? 96% dintre adulți consideră că un zâmbet face o persoană mai atrăgătoare pentru sexul opus, iar 74% dintre adulți simt că un zâmbet neatractiv poate afecta șansele unei persoane de a avea succes în carieră.
A avea un zâmbet curat de care vă simțiți încrezător vă îmbunătățește oportunitățile sociale și de carieră. Zâmbet alb și natural, dat trăim cu toții într-o lume plină de factori de colorare a dinților, cum ar fi cafeaua, sifonul, ceaiul și acel pahar de vin roșu ocazional. Deci, cum putem obține acel zâmbet frumos, demn de cel mai reușit selfie?

Albire dentara conferă încredere și stimă de sine

Albire dentara pentru realizarea acestor zâmbete albe este mai ușoară decât cred majoritatea oamenilor și mulți au realizat acel zâmbet de vis cu procedura de la Just Smile Dental Clinic de albire a dinților. Înainte de a apela la albire dentara, ar trebui să vă întrebați de ce este important să vă îmbunătățiți zâmbetul.
Unul dintre principalele motive pentru care avem pacienți care solicită albire dinti este să le creștem încrederea, având un zâmbet frumos și sănătos. Alte motive pentru a vă albi dinții pot include: încercarea de a obține un aspect mai tânăr, dacă te căsătorești sau mergi la un eveniment important, luptă împotriva uzurii dinților, eliminarea petelor maronii sau galbene de pe dinți. Dinții galbeni nu sunt întotdeauna un semn că nu vă îngrijiți bine. Uneori, există o multitudine de alți factori în stilul de viață al unei persoane care vor contribui la întunecarea sau îngălbenirea dinților.

Dinții deteriorați, nesănătoși și lipsiți nu vă pot afecta doar zâmbetul, ci și sănătatea bucală în ansamblu. Din fericire, medicul stomatolog vă poate restabili zâmbetul cu o procedură obișnuită de albire dinti. Există o serie de factori care pot crea un ton galben pe dinți. Unele dintre motivele pentru care puteți avea dinți cu aspect galben sau puteți dezvolta o nuanță maronie se pot datora următoarelor motive.
Consumul zilnic de cafea sau ceai. Țigările și alte produse din tutun sunt dăunătoare pentru toate aspectele igienei bucale, mai ales cu culoarea dinților. O dietă nesănătoasă vă poate strica culoarea dinților. Decolorarea dinților poate începe la sfârșitul anilor 20 sau 30, în funcție de mai mulți factori din stilul tău de viață, precum și de genetică. Niveluri scăzute de salivă împiedică smalțul de pe dinți să fie hrănit. Există unele antibiotice care pot distruge smalțul și vă pot lăsa dinții vulnerabili.

Albire dinti pentru a fi mai tineri și a minimiza semnele de îmbătrânire

Albire dinti pentru dinți mai albi care te fac să arăți și să te simți mai tânăr, parțial pentru că asociem dinții albi cu tinerețea și frumusețea și parțial pentru că în mod natural arătăm mai tineri când zâmbim și ne place zâmbetul nostru. Oamenii tind să ghicească vârsta celor cu fețe zâmbitoare fericite pentru a fi mai tineri decât fotografiile aceleiași persoane cu o expresie facială neutră sau furioasă.
Expresia feței joacă un rol imens în determinarea acurateței și a prejudecății față de vârstă. Un zâmbet este unul dintre primele lucruri pe care oamenii le folosesc pentru a-și evalua personalitatea și personalitatea. Albire dinti elimină petele persistente și vă luminează zâmbetul, lăsându-vă mai multă încredere în sine și mai puține motive de jenă a zâmbi. După albire nu vei simți nevoia să zâmbești cu gura închisă sau să-ți ascunzi dinții în spatele mâinii când râzi sau vorbești.

Vă puteți arăta zâmbetul cu încredere după albire dinti. În plus, ca albirea dinților să fie efectuată de un profesionist la clinica noastră dentară cu zâmbet, nu numai că este sigur, dar este mai eficient decât utilizarea unui produs de albire fără prescripție medicală. Ar trebui să evitați alimentele și băuturile colorate în primele 24 de ore după albire dinti, pentru a obține cel mai bun rezultat.
Durează aproximativ 24 de ore pentru ca această barieră să se dezvolte din nou pe deplin. În această perioadă, încercați să evitați alimentele și băuturile, cum ar fi cafeaua, ceaiul, băuturile răcoritoare, vinul roșu și sosurile întunecate, pentru a reduce la minimum colorarea. Orice lucru care va păta un tricou alb îți va pata și dinții. Evitați utilizarea produselor din tutun în timpul albirii. Albire dinti poate fi cel mai bun motiv pentru care ați putea avea nevoie pentru a vă albi dinții.

Cat costa o albire dentara in Timisoara și cât de sigură este albire dentara

Cat costa o albire dentara – este întrebarea pe care o primesc medicii stomatologi, deoarece multor persoane procedura li se pare foarte complicată și scumpă. Cat costa o albire dentara diferă în funcție de probleme pe care le aveți la nivelul danturii. Pete pe dinți, dinți sau măsele care au probleme stomatologice, carii sau smalț sărit.
Peste un deceniu de cercetare a dovedit că albire dentara și alte metode de albire sunt eficiente. Mai multe produse de pe piață nu au prezentat astăzi efecte adverse asupra dinților sau gingiilor în cadrul unor teste clinice și de laborator substanțiale. Nu uitați să căutați produse dovedite clinic, să urmați instrucțiunile și să consultați medicul stomatologic. În trecut, concentrațiile mai mari de înălbitor utilizate în cadrul cabinetului au dus la o mai mare sensibilitate. Astăzi, însă, gelurile pentru albire dentara sunt bune, ceea ce face ca sensibilitatea să fie mai puțin problematică.

Sensibilitatea poate apărea la oameni după procedurile de albire, în special atunci când mănâncă alimente calde sau reci, dar de obicei dispare după 48 de ore și se oprește complet când tratamentul este oprit. Dacă experimentați sensibilitatea, există mai multe moduri în care puteți ajuta la eliminarea acesteia. Adresați-vă medicului dentist sau farmacistului pentru un produs cu fluor, care vă ajută să vă re-mineralizați dinții.
Periați-vă sau purtați-vă în tăvi cu patru minute înainte și după albirea dinților. Opriți albire dentara timp de câteva zile pentru a vă permite să vă adaptați dinții la procesul de albire. În termen de 24 de ore, sensibilitatea va înceta. Cu cât vă albiți mai mult dinții, cu atât veți avea mai puțină sensibilitate. După procedura de albire dentara, veți observa diferența fără a fi nevoie să editați fotografiile. Cat costa o albire dentara? Nu la fel de mult ca o intervenție chirurgicală plastică!

albire dentara
cat costa o albire dentara
albire dinti

Galerie foto