Beneficii ale fatetelor dentare
Programare online

Beneficii ale fatetelor dentare

Estetica dentară este un domeniu la care apelează tot mai multe persoane, din dorința de a-și îmbunătăți aspectul fizic și a-și consolida încrederea în propria persoană. Unele dintre cele mai moderne lucrări de estetică dentară constau în aplicarea unor fațete dentare, dar trebuie știut faptul că acestea nu sunt indicate decât în anumite situații. Vă prezentăm mai jos avantajele fațetelor dentare.

Fațetele dentare sau fațetele estetice (veneers) reprezintă o modalitate relativ simplă de a obține o dantură aproape perfectă într-un timp scurt. Pentru a înțelege mai bine ce înseamnă fațetele dentare, imaginează-ți unghiile false pe care le aplici peste unghiile naturale pentru a corecta forma și a obține o manichiură mai frumoasă. Același principiu este valabil și în cazul fațetelor dentare.

După o astfel de descriere, aproape că îți vine să mergi cât mai repede la dentist pentru a-ți înfrumuseța zâmbetul, însă lucrurile nu sunt chiar atât de simple, deoarece fațetele dentare nu rezolvă problemele grave ale danturii, ci au doar un rol estetic, corector.

Cand ai nevoie de fatete dentare?

După un consult preliminar, în care medicul dentist analizează starea de sănătate a dinților, fațetele dentare îți pot fi recomandate în următoarele situații:

Ce conditii trebuie sa indeplinesti?

După cum ai putut afla mai devreme, fațetele dentare sunt recomandate doar în anumite situații. În plus, este bine să știi că poți beneficia de ele doar dacă îndeplinești câteva condiții. De ce este condiționată fațetarea dinților? În principiu, din cauză că fațetele sunt foarte subțiri și nu ar rezista prea mult timp dacă sunt supuse agresiunii. Așadar, pentru a putea beneficia de fațete dentare, ți se impun următoarele condiții:

Programare online

 

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.